RADIONICA O PLANIRANJU - KLIKNI ZA DETALJENa redu je posljednja ovogodišnja radionica o planiranju i organizaciji vremena. Ukoliko vam je možda promakla informacija o velikoj predblagdanskoj akciji u Slagalici, evo podsjetnika koji bi vas mogao zanimati.

U četvrtak 29.11. od 18-20h na rasporedu je popularna radionica o planiranju. Iza naslova “Organizacija vremena – od želje do rezultata” čeka vas niz jednostavnih, lako primjenjivih i održivih organizacijskih savjeta. Od temeljnih uzroka čestih pogrešaka u planiranju, preko problema s dnevnim listama obaveza pa sve do naizgled nepremostivih izazova oko motivacije. Naučit ćete razne “zašto” i dobiti sve odgovore “kako”.

Uz to, poklanjam vam i predblagdanski popust od -55% !! To znači da možete pohađati dvosatnu radionicu po cijeni od 90kn umjesto redovnih 200kn i kao i sve polaznice dobiti praktične materijale za primjenu kod kuće.

Imate li problema s planiranjem, motivacijom i učinkovitošću, neka vam ova radionica o planiranju bude temelj za bolji početak nadolazeće godine. Veselim se vašim prijavama OVDJE .


Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.